> nieuws

Nieuws

 
8 april 2022

Vakantiegeld Samen Delen 2022: geloven in samen delen!

In mei krijgen veel mensen vakantiegeld. Wie een goed inkomen heeft, krijgt een flink bedrag.
Daar kun je veel leuke dingen mee doen… Op reis, nieuwe kleren of een nieuwe tv kopen, of investeren in je huis. 

Mensen met de laagste inkomens krijgen weinig vakantiegeld. En het gaat vaak op aan noodzakelijke dingen. Het aantal mensen dat nauwelijks genoeg heeft om rond te komen groeit, ook in de gemeente Apeldoorn. 

Daarom is er de actie ‘Vakantiegeld Samen Delen’. Omdat we geloven dat het iedereen verrijkt als we samen delen. Deel jij ook mee?

Geven kan via de QR code of door een gift over te maken op onze rekening. Je gift is aftrekbaar voor de belasting. Op de website vindt je alle informatie. Ook voor wie in aanmerking komt om een bijdrage te ontvangen. www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

De actie loopt tot en met 6 juni 2022. 
Tot die tijd zijn giften en aanvragen van harte welkom!

Links:
Website: www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

Contact: Janny Hommes
jannyhommes@planet.nl

Reactie van een ontvanger:

“Een zeer welkome gift want mijn door de gemeente gereserveerde vakantiegeld had ik al nodig voor vervanging en kleine reparaties in huis wat van het maandelijkse geld niet wilde en moest wachten tot het vakantiegeld binnen kwam. Ik had daardoor niet veel meer over om een klein voorraadje voeding in de vriezer te leggen zoals ik normaal gewend ben voor de rest van het jaar waarin er door medische kosten e.d. voor de gewone dagelijkse boodschappen soms net niet genoeg is en de diepvries daarin mijn eten buffer is. Deze gift helpt me om even goed een kleine buffer in m'n vriezer te kunnen leggen.”


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Apeldoorn
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl